2013. november 7., csütörtök

Milyen tabletet vegyek?

Joggal merül fel a kérdés így karácsony előtt: Milyen tabletet vegyek? Ebben a cikkben szeretnék pár olyan táblagépet bemutatni, amik olcsó árukkal és minőségi kivitelükkel jó vételnek számítanak.

Az első ilyen tablet az ASUS Memo Pad HD 7. Ez egy minőségi és jó felszereltséggel bíró táblagép ráadásul neves és megbizható gyártótól. Szép 7 colos IPS kijelzővel rendelkezik, ami 1280x800-as felbontásával igen éles képet ad. A teljesítménye is nagyon jó mivel a MediaTek MT8125 chipset hajtja, amiben egy 4 magos 1,2GHz-es Cortex-A7 processzor teljesít szolgálatot. Egyébként a RAM mennyisége 1GB a háttértár pedig 16GB.


Az akkuideje is nagyon jó az ASUS tabletének tabletnek, mivel akár 10 órát is kibír egy feltöltéssel. Az ára pedig ennek a remek gépnek nagyjából 47 ezer Ft. Ha bővebben érdekel az ASUS Memo Pad HD 7, akkor itt olvashatsz róla tesztet.

További tabletek a cikkben!

Mostanában egyre több iPad mini alternatíva jelenik meg, és ezek között is akadnak jó vételek. Általában közös tulajdonságuk a 7.85 colos IPS kijelző, 1024x768-as felbontással, valamint a négymagos processzor, ami legtöbbször a Rochchip RK3188-as. Az áruk 40-50 ezer Ft körül mozog. Van már ilyen tablete például a WayteQ-nek, a Prestigio-nak, és az Alcor-nak is.



Ha ezeknél is olcsóbb tabletekre vágyunk, de nem vagyunk megelégedve a hazai kínálattal, akkor érdemes lehet a külföldi webshopokban is körülnézni. Itt ki lehet fogni nagyon jó és minőségi táblagépeket kedvező áron. Ha ilyen gépekről olvasnál, akkor nézd meg ezt a blogot, ami kínai, olcsó tabletekkel foglalkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése